Kalender  -  Publicaties  -  Vacatures en stage Vrijwilligerswerk - Giften - Jaarverslag

Kalender

 

 

28 augustus††††††††††††††††††††† Startdag††

 

 

 

Publicaties

TORENKLANK

 

Klik hier voor de laatste versie van Torenklank ( juni 2014). 

 

 

Vacatures en stageplaatsen

VACATURES 

Download het sollicitatieformulier ( klikken op link )

         Opvoedend/begeleidend personeel (M/V) voor werfreserve

Diploma: 
A1 Bachelor orthopedagogie of afstudeerrichting in de menswetenschappen
A2 Jeugd- en gehandicaptenzorg

Sollicitatieprocedure: Sollicitatieformulier bezorgen aandirectie zorgoranisatie, Agnes DaniŽls. Na een positieve evaluatie, zal u uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Indien u niet geselecteerd wordt, brengen we u daar uiteraard ook van op de hoogte.

E-mail: a.daniels@bc-elisabeth.be

Post: Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth, t.a.v. Agnes DaniŽls, Sint-Elisabethlaan 20, 3990 Wijchmaal 

Na ontvangst en goedkeuring van het ingevulde sollicitatieformulier wordt u uitgenodigd voor een selectiegesprek bij de eerstvolgende sollicitatieronde voor opvoedend/begeleidend personeel.


         Spontane sollicitaties voor andere functies

Sollicitatieprocedure: Voor spontane sollicitaties gelieve het sollicitatieformulier in te vullen en samen met uw gemotiveerde brief te richten aan info@bc-elisabeth.be. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert en welke meerwaarde jij het begeleidingscentrum kan bieden.

E-mail: info@bc-elisabeth.be

 

Post: Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth, Sint-Elisabethlaan 20, 3990 Wijchmaal 

 

Download het sollicitatieformulier ( klikken op link )

STAGEPLAATSEN

Lijkt het je toffe en leerrijke ervaring om stage te kunnen lopen bij begeleidingscentrum Sint-Elisabeth? Stuur dan snel een mailtje met een korte motivatie naar a.daniels@bc-elisabeth.be  

 

Vrijwilligerswerk

Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth is onder andere zoek naar vrijwilligers voor onderstaande taken:

         Chauffeurs: Je zal op afroepbasis gecontacteerd worden om het vervoer van onze zorggebruikers te verzorgen. Het zijn meestal ritten binnen de provincie Limburg.

         Begeleiders zwemmen: Op donderdag vanuit het Fierkant in Sint-Huibrechts-Lille extra ondersteuning bieden tijdens het vervoer, tijdens het omkleden en tijdens het zwemmen in Dommelslag.

         Huiswerkbegeleiding: Een keer per week op maandagavond jongeren uit het beroeps- en buitengewoon onderwijs helpen met ďleren lerenĒ.

Voor een actueel overzicht van onze vacatures voor vrijwilligers kan je altijd terecht via onderstaande link: http://www.vrijwilligerswerk.be/node/organisaties/10562/vacatures

Bij interesse voor deze opdracht voor vrijwilligers, stuur je een mailtje naar k.emmers@bc-elisabeth.be met vermelding van je persoonlijke gegevens. We nemen dan spoedig contact met je op.

Giften

Giften zijn van harte welkom op rekeningnummer 235-0030569-26 van VZW Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth. Voor giften van 40 euro of meer, wordt u automatisch een fiscaal attest thuis gestuurd. Vermeld bij de storting dan ook duidelijk uw naam en adres.

Namens onze gebruikers wensen wij u alvast te bedanken.

 

Jaarverslag

Hier vindt u het Jaarverslag van 2013

 

 

web stats