Kalender  -  Publicaties  -  Vacatures en stage Vrijwilligerswerk - Giften - Jaarverslag

28 augustus††††††††††††††††††††† Startdag††

TORENKLANK

Klik hier voor de laatste versie van Torenklank ( juni 2014).

Vacatures en stageplaatsen

Tekstvak: Kennis van OfficeVACATURES

Download het sollicitatieformulier ( klikken op link )

Opvoedend/begeleidend personeel (M/V) voor werfreserve

Diploma:
A1 Bachelor orthopedagogie of afstudeerrichting in de menswetenschappen
A2 Jeugd- en gehandicaptenzorg

Sollicitatieprocedure: Sollicitatieformulier bezorgen aandirectie zorgoranisatie, Agnes DaniŽls. Na een positieve evaluatie, zal u uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek. Indien u niet geselecteerd wordt, brengen we u daar uiteraard ook van op de hoogte.

E-mail: a.daniels@bc-elisabeth.be

Post: Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth, t.a.v. Agnes DaniŽls, Sint-Elisabethlaan 20, 3990 Wijchmaal

Na ontvangst en goedkeuring van het ingevulde sollicitatieformulier wordt u uitgenodigd voor een selectiegesprek bij de eerstvolgende sollicitatieronde voor opvoedend/begeleidend personeel.

Verpleegkundige

Biedt:
Vaste job
Deeltijds: 28,5 uren per week, te presteren in 5 dagen

Verwacht:
Zelfstandig, efficiŽnt en cliŽntgericht kunnen werken

Werken in ploegenstelsel ( geen nachten, maar wel weekendwerk )

Diploma:
Verpleegkundige A2
Talenkennis: NEDERLANDS (goed)

Sollicitatieprocedure: Motivatiebrief en CV voor 1 juli 2014 bezorgen aan Agnes DaniŽls. Bij een positieve evaluatie nodigen we je uit voor een selectiegesprek.

E-mail: info@bc-elisabeth.be t.a.v. Marina Bellinkx

Spontane sollicitaties voor andere functies

Sollicitatieprocedure: Voor spontane sollicitaties gelieve het sollicitatieformulier in te vullen en samen met uw gemotiveerde brief te richten aan info@bc-elisabeth.be. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert en welke meerwaarde jij het begeleidingscentrum kan bieden.

E-mail: info@bc-elisabeth.be

Post: Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth, Sint-Elisabethlaan 20, 3990 Wijchmaal

Download het sollicitatieformulier ( klikken op link )

STAGEPLAATSEN

Lijkt het je toffe en leerrijke ervaring om stage te kunnen lopen bij begeleidingscentrum Sint-Elisabeth? Stuur dan snel een mailtje met een korte motivatie naar a.daniels@bc-elisabeth.be

Vrijwilligerswerk

Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth is onder andere zoek naar vrijwilligers voor onderstaande taken:

Chauffeurs: Je zal op afroepbasis gecontacteerd worden om het vervoer van onze zorggebruikers te verzorgen. Het zijn meestal ritten binnen de provincie Limburg.

Begeleiders zwemmen: Op donderdag vanuit het Fierkant in Sint-Huibrechts-Lille extra ondersteuning bieden tijdens het vervoer, tijdens het omkleden en tijdens het zwemmen in Dommelslag.

Huiswerkbegeleiding: Een keer per week op maandagavond jongeren uit het beroeps- en buitengewoon onderwijs helpen met ďleren lerenĒ.

Voor een actueel overzicht van onze vacatures voor vrijwilligers kan je altijd terecht via onderstaande link: http://www.vrijwilligerswerk.be/node/organisaties/10562/vacatures

Bij interesse voor deze opdracht voor vrijwilligers, stuur je een mailtje naar k.emmers@bc-elisabeth.be met vermelding van je persoonlijke gegevens. We nemen dan spoedig contact met je op.

Giften

Giften zijn van harte welkom op rekeningnummer 235-0030569-26 van VZW Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth. Voor giften van 40 euro of meer, wordt u automatisch een fiscaal attest thuis gestuurd. Vermeld bij de storting dan ook duidelijk uw naam en adres.

Namens onze gebruikers wensen wij u alvast te bedanken.

Jaarverslag

Hier vindt u het Jaarverslag van 2013