september 2015

03/09

De verenigingen van Sint-Huibrechts-Lille en de zorggebruikers van Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth hebben er een nieuwe ontspanningsmogelijkheid bij. Op het terrein van hun dag- en wooncentrum in Sint Huibrechts Lille, legde het centrum een sportveld aan waar er ruimte is voor volleybal, netbal, basketbal, tennis en minivoetbal.

01/09

Donderdag 27 augustus vond in het Poorthuis in Peer de startdag plaats van Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth. Deze dag luidt het begin in van ons nieuwe werkjaar en vormt de ideale gelegenheid om alle neuzen weer in dezelfde richting te krijgen en het nieuwe werkjaar met het nodige elan aan te vatten. Het overkoepelende thema van deze startdag was de preventie van stress en burn-out.

01/09

Om wat extra geld in het laatje te brengen, organiseert It For Charity een veiling waarbij je kan bieden op truitjes van bekende voetballers en wielrenners. Een kleine greep uit het aanbod: Eden Hazard, Thibaut Courtois, Zdenek Stybar, Vincent Kompany, Tom Boonen, en nog vele anderen.

Interesse? Bied hier mee op de truitjes.

Onze nieuwsbrief