februari 2016

10/02

Vanaf 10 februari tot en met 26 maart loopt het burgerinitiatief Dagen Zonder Vlees.  Dagen Zonder vlees is een frisse bewustwordingscampagne over de impact van onze voedingsgewoontes op het milieu. Het opzet is simpel:

  • 40 dagen minder vlees en vis eten.
  • En dat met zo veel mogelijk mensen.
  • Samen besparen we zo veel mogelijk  op onze ecologische voetafdruk en verleggen we onze culinaire horizonten.  

Tijdens deze actie zullen we 1x per week een vegetarisch alternatief serveren aan onze zorggebruikers. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een duurzame wereld en een kleine ecologische voetafdruk.

04/02

Sinds kort kan je Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth terugvinden als werkgever op LinkedIn. Dat is een sociaal netwerk dat vooral gericht is op professionele en zakelijke partners. Wereldwijd zijn er meer dan 120 miljoen gebruikers en in België zijn er inmiddels 2 miljoen gebruikers geregistreerd.

Door aanwezig te zijn op LinkedIn met een bedrijfspagina hopen we meer naamsbekendheid te bereiken en onze reputatie nog te versterken. Bovendien kunnen onze werknemers, andere bedrijven en sollicitanten ons actief volgen en aanbevelen via LinkedIn.

Klik hier om onze pagina te bekijken

02/02

In samenwerking met Prince Ocran, een stagiaire van WICO Sint-Maria,  voeren we een enquête uit onder de bezoekers van onze website. De enquête peilt naar uw tevredenheid over onze website, of u alle informatie makkelijk terug vindt en hoe vaak u onze website bezoekt. Het invullen van de enquête neemt letterlijk maar een minuutje van uw tijd in.

Vul hier de enquête in

Onze nieuwsbrief