maart 2016

17/03

Op woensdag 16 maart vulden de straten van Wijchmaal zich naar goede gewoonte met kijklustigen voor de carnavalsstoet van Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth.

K3, Men in Black en de Roodkapjes waren maar enkele van de origineel verklede groepen die meededen. Omstaanders genoten duidelijk van deze creativiteit en van al het leuks en lekkers dat er uitgegooid werd tijdens de stoet. Voor de mooie praalwagens mochten we rekenen op verschillende carnavalsverenigingen uit Noord-Limburg. Zo telden we in totaal maar liefst 25 groepen en 20 wagens.

09/03

Er zijn 1000 talen waarin je dankuwel kan zeggen. Maar soms wil je je dankbaarheid ook gewoon tonen. Daarom vieren we in de eerste week van maart de week van de vrijwilliger. Voor Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth het moment om stil te staan bij de meerwaarde die vrijwilligers voor de organisatie en haar zorggebruikers betekenen. En vooral ook de ideale gelegenheid om een feestje te geven voor de vrijwilligers en hen in de schijnwerper te zetten en te bedanken voor hun inzet.

01/03

Als grootouder ben je ongetwijfeld heel bezorgd om je kleinkinderen: gaan zij hun weg wel vinden in deze samenleving? Zijn zij wel gelukkig? …

Wanneer een kleinkind een handicap heeft, is die bezorgdheid nog groter. Bovendien ben je ook nog bezorgd over je eigen kind, de papa en mama van je kleinkind met een handicap. Want hoe gaan zij dit kind een plaats geven in hunleven? Gaan zij de zorg voor hun kind levenslang aankunnen? …

Onze nieuwsbrief