Bedankt vrijwilligers

Begin maart is er traditioneel de week van de vrijwilliger. De uitgelezen moment om onze vrijwilligers uit te nodigen en in de bloemetjes te zetten.

Het vrijwilligersfeest, dat doorging op 9 maart, kreeg het thema ‘Wat als…vrijwilligers gevierd werden?’. Op een antwoord op deze vraag te vinden, moest niet lang nagedacht worden. Als vrijwilligers gevierd worden, moeten zorggebruikers een hoofdrol krijgen. En zo geschieden.

Enkele zorggebruikers zorgden voor het onthaal en de bediening. Voor de dans en muziek deden we beroep op zorggebruikers vanuit onze minderjarigenwerking en onze eigenste ‘Romeo’s’ van de volwassenenwerking. Beide optredens waren een streling voor het oog! Het hele programma werd  vlotjes aan elkaar gesproken door de kleine ‘Niels Destadsbader’.

Het resultaat van de avond was een terecht eerbetoon aan onze vrijwilligers. Deze helpende handen die meestal achter de schermen werken, zijn we enorm dankbaar. Ze zijn ondertussen al met 170. En ze zijn allen ‘gewoon bijzonder’!

Bekijk hier de foto's.