Begeleidingscentrum viert carnaval

Op 22/03 werd het Begeleidingscentrum onder gedompeld in het carnavalsgebeuren. Ook dit jaar haalden zorggebruikers en begeleiders alles uit de kast om er een groot feest van te maken.

Er werden carnavalskostuums gezocht of gemaakt, pruiken en schmink werd bovengehaald en attributen werden geknutseld. Tijdens de optocht was te zien dat de creatievelingen zich hadden laten gaan: het werd een bonte bende van origineel verklede en kleurrijke groepen. De straten rondom het Begeleidingscentrum vulden zich met de royaal opgekomen toeschouwers. Er werd hen allerlei lekkers en leuke gadgets toegeworpen.

De optocht bestond uit 24 groepen waarvan 20 praalwagens. Voor de mooie praalwagens konden we rekenen op verschillende carnavalsverenigingen uit de buurt.

Voor deze dag konden we een beroep doen op vele helpende handen. Zo stond onder meer de politie en gemachtigde opzichters in voor de veiligheid. We kregen de steun van de stad Peer. De Landelijke gilde van Wijchmaal leverden tractoren en chauffeurs. Maar ook voor de  aansluitende fuiven konden we rekenen op een aantal vrijwilligers.

Allemaal heel erg bedankt voor het meewerken aan een uitermate geslaagde dag!

Bekijk hier meer sfeerfoto's.