Een gezellig zomerfeest!

19/06

Voorbije zondag kon je voor een gezellig zomerfeest weer terecht bij de 3 organisaties van de koepel Sint-Elisabeth: Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth, Buitengewoon Basisonderwijs Sint-Elisabeth en Secundair onderwijs Sint-Elisabeth. Bezoekers konden genieten van een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

De leerlingen van BuBao brachten de voorstelling 'De tijd vliegt snel...' , het publiek was onder de indruk van hun optreden. Het Djembe-optreden van KBoem trok ook de aandacht. Heel wat aanwezigen trokken grote ogen bij de muzikaliteit van de leerlingen.

De leerlingen van het Secundiar onderwijs toonden hun klassen in werking, stelden kunstwerken tentoon en baatten een marktje uit. Ook kon men de werking van kapsalon Easylook ontdekken.

Het Begeleidingscentrum stelde de zorgboederij open: genieten van en knuffelen met de dieren kon er naar hartelust. In de winkel van de dagbesteding kon men terecht voor zelfgemaakte producten.

De kinderen konden zich uitleven aan de spelenmarkt met zijn volksspelen en het springkasteel. Ouders konden ondertussen genieten op een terrasje van een drankje en een hapje.

Kortom: er was voor ieder wat wils.

Hopelijk mogen we jullie ook volgend jaar weer ontmoeten!

 

Onze nieuwsbrief