Janssen Pharmaceutica helpt een handje!

16 enthousiaste werknemers van Janssen Pharmaceutica staken op 18 oktober de handen uit de mouwen.

Elk jaar mogen de personeelsleden van Janssen Pharmaceutica één dag werken voor een maatschappelijk doel in het kader van hun 'Care Days'. Dit jaar werd het Begeleidingscentrum, samen met de partners uit de koepel Sint-Elisabeth: Bubao Sint-Elisabethschool en Secundair onderwijs Sint-Elisabeth, voorgedragen door één van de personeelsleden.

Op 18 oktober brachten de helpende handen heel veel zin om te werken en een financiële ondersteuning mee om 'de speelleertuin' onder handen te nemen. Onder organisatie van Stichting Zin verzetten ze op korte tijd bergen werk! Zo maakten ze de stoep van het speel-fort terug egaal, legden ze een prachtig blotenvoetenpad aan en plaatsten ze stapstammen voor de zorggebruikers en leerlingen.

De kinderen waren laaiend enthousiast toen ze het resultaat zagen!

Hartelijk dank aan de harde werkers van Janssen Pharmaceutica!

Benieuwd naar de evolutie van de werken? Hier kan u meer foto's bekijken.