Persoonsvolgende financiering

Infoavond 'Persoonsvolgende financiering'

Op donderdag 27 oktober organiseerde ons Begeleidingscentrum , in samenwerking met Home Monsheide en Dienstencentrum  Ter Engelen, een infoavond rond de nieuwe regelgeving van de ‘Persoonsvolgende Financiering’.

Zaal 'het Heem' te Meeuwen vormde het decor voor deze infosessie. Ouders, familieleden en verwanten van de zorggebruikers als ook personeelsleden van de verschillende voorzieningen werden uitgenodigd om deze infoavond bij te wonen. De avond bestond uit twee luiken. Tijdens het eerste luik gaf Mevr. De Beule van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap een uiteenzetting rond het thema van de ‘persoonsvolgende financiering’. Na de pauze werd de infoavond verder gezet met een geanimeerd panelgesprek.

De, voor deze avond, gebruikte powerpoint-voorstelling kan u hier raadplegen.