SCHEIDSRECHTERS ORGANISEREN PARTY

De scheidsrechters van de Koninklijke Noord-Limburgse Scheidsrechtersvereniging bezorgden de zorggebruikers van de volwassenenwerking, afgelopen dinsdag, een heuse feestavond.

De vereniging van scheidsrechters wilden de opbrengst van hun finaledag voor de beker van Limburg Scheidsrechtersvoetbal van 9 mei 2016, spenderen aan een goed doel.

Op aanraden van hun voorzitter, Paul Smolders, wilden zij onze zorggebruikers een leuke avond bezorgen.

Kosten noch moeite werden gespaard om het hen naar hun zin te maken.

Een DJ luisterde het geheel op. De schlagers en slows wisselden elkaar af, tussendoor kwamen de Romeo’s van het begeleidingscentrum, een privé-optreden geven. De ambiance was verzekerd!

Voor de innerlijke mens te plezieren werden frietjes gebakken en frisdrank uitgeschonken a volonté.

Als klap op de vuurpijl kwam ook  KRC Genk-voetballer Sandy Walsh het feestje vervoegen.

Moe en voldaan sloten alle aanwezigen deze topavond af.

Bedankt aan alle scheidsrechters van de Koninklijke Noord-Limburgse Scheidsrechtersvereniging om deze avond mogelijk te maken.