Serviceclubs schenken €8500

Het jaarlijks evenement Noord-Limburgse interservice brengt alle serviceclubs van Noord-Limburg samen. Het doel van het evenement is om elkaar en maar ook de werking van de verschillende serviceclubs beter te leren kennen. De Noord-Limburgse serviceclubs koppelen tevens aan het evenement de steun aan één goed doel .

Dit jaar lag de organisatie van het evenement in handen van Kiwanis club Kristoffel Bocholt. Zij kozen er voor om ons Dagcentrum Fierkant te steunen. Met de cheque van €8500 zal er een beweegstraat aangelegd worden. Met deze beweegstraat willen we onze zorggebruikers nog meer aan bewegen zetten en hun gezondheid en ontwikkeling op deze manier positief beïnvloeden.

Heel veel dank aan al deze serviceclubs en in het bijzonder de organiserende serviceclub 'Kiwanis club Kristoffel Bocholt'.