Special Olympics: Supporternieuws!

SPECIAL OLYMPICS TE BEVEREN EN SINT-NIKLAAS VAN 29 MEI TOT 1 JUNI
NIEUWS VOOR DE SUPPORTERS

De openingsceremonie, die toegankelijk is voor iedereen, gaat door op de Grote Markt te Sint-Niklaas om 19u30.
De sporten zullen doorgaan op verschillende sites:
Atletiek, Floorbal, Badminton, Triatlon (lopen): Sportzone Beveren, Pastoor Steenssensstraat 108, Beveren
Tennis: Tennisclub Beckhand Gasdam Beveren
Triatlon wielrennen: Clement wijk Lodewijk de Raetlaan, Sint-Niklaas
Triatlon zwemmen: Sinbad Parklaan 117, Sint-Niklaas
Tussen de verschillende sites zijn busdiensten voorzien.
Onze atleten zijn te bewonderen op volgende dagen en tijdstippen:

Donderdag 30 mei
Atletiek: 8 atleten: vanaf 10u20 starten de wedstrijden, de laatste wedstrijd start om 15u39.
Badminton: de atleet die hieraan deelneemt start met zijn wedstrijd om 12u45.
Floorbal: testwedstrijden tussen 9u en 12u30.
Floorbal skills: 9 atleten: de proeven gaan door van 14u20 tot 17,30 inclusief de medaille uitreiking
Tennis: de atleet die hieraan deelneemt start met de wedstrijden om 14u, de tweede wedstrijd start om 16u.
Triatlon (zwemmen): 2 atleten die hieraan deelnemen: voor één atleet start de wedstrijd om 10u45, voor de andere atleet om 11u45.

Vrijdag 31 mei
Atletiek: 7 atleten: vanaf 9u45 starten de wedstrijden, de laatste wedstrijd start om 16u30.
Badminton: de atleet die hieraan deelneemt start met zijn wedstrijden om 12u45, de laatste wedstrijd start om 14u30.
Tennis: de atleet die hieraan deelneemt start met zijn wedstrijden om 14u, de laatste wedstrijd start om 16u.
Triatlon (fietsen): 2 atleten die hieraan deelnemen: voor één atleet start de wedstrijd om 9u30, voor de andere atleet om 11u.
Het wedstrijdschema van het floorbal is nog niet gekend.

Zaterdag 1 juni
Atletiek: 8 atleten: vanaf 9u starten de wedstrijden, de laatste wedstrijd start om 14u25.
Badminton: De medaille uitreiking heeft plaats om 14u15
Tennis: de laatste wedstrijd start om 11u. De medaille uitreiking heeft plaats tussen 13u en 14u
Triatlon (lopen): 2 atleten die hieraan deelnemen: voor één atleet start de wedstrijd om 10u voor de andere atleet om 11u10. De medaille uitreiking heeft plaats tussen 13u en 14u.
Het wedstrijdschema van het floorbal is nog niet gekend.