Basketbalpaal Akkerstraat

Sinds 2012 verblijven in de Akkerstraat 18 jongens en meisjes van Begeleidingscentrum Sint-Elisabeth. Deze jongeren hebben vaak nood aan een uitlaatklep, om zich even helemaal te kunnen uitleven. Binnen was er al voldoende materiaal voorzien, maar er was vooral een grote vraag naar materiaal om buiten te kunnen sporten. Het terrein in de Akkerstraat leent zich perfect voor een basketbalpleintje, maar de aankoop van een duurzame en weersbestendige basketbalpaal is zeker niet goedkoop.

Gelukkig konden we voor steun rekenen op een bijdrage van Lions Club Overpelt. Dankzij hun inspanningen staat er sinds januari 2015 een gloednieuwe basketbaalpaal te blinken in de achtertuin. En de jongens en meisjes van de Akkerstraat zagen dat het goed was, zoals u kan zien op de foto's. Een dikke merci aan Lions Club Overpelt en we nodigen hen bij deze dan ook vriendelijk uit om eens een partijtje te komen meespelen.